emkoo hypotheken

Het kopen van een woning brengt veel met zich mee.  Een belangrijk onderdeel hierbij is het regelen van de hypotheek. Een onderdeel waar de gemiddelde Nederlander zich niet dagelijks mee bezighoudt. Advies en ondersteuning is daarbij vaak zeer welkom. Dit geldt uiteraard ook bij bijvoorbeeld het wijzigen of oversluiten van een hypotheek.

Bij Van Emmerloot & Koole is de hypotheekadvisering een speerpunt! Met een uitgebreide uitleg en in begrijpelijke taal kunnen wij u gedurende het gehele traject begeleiden:  van advies tot aan het bezoek aan de notaris. Hierbij houden we rekening met belangrijke aspecten als: kunt en wilt u de maandelijkse hypotheeklast betalen, ook als de  rente straks stijgt of als een van u beiden misschien minder gaat werken ?Wat is fiscaal aftrekbaar en hoe ziet de situatie eruit ingeval van overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of relatiebreuk.

Wij zullen de verschillende hypotheekvormen uiteenzetten en u wijzen op de voor- en nadelen alsmede de valkuilen waarmee u rekening moet houden.

Van Emmerloot & Koole is niet gebonden als het gaat om de keuze voor een geldverstrekker waardoor u altijd bent verzekerd van een onafhankelijk en transparant advies.

Naast het traject van hypotheekadvies- en bemiddeling kan Van Emmerloot & Koole voor u ook de prijsonderhandeling doen voor de woning die u wilt aankopen.

Informeer vrijblijvend voor meer informatie